For all womxn of all ages | Circle theme aligned with the astrological calendar

Something beautiful happens when womxn sit together in circle, as equals, where all of them is welcome.

 

Whether that's grief, joy, anger, happiness or sadness. A womxn's circle is a judgement-free zone, carefully facilitated with a theme that includes the astrological guidance of that particular time. 

What does a Womxn's Circle look like? 

 

In a Womxn's Circle you are invited to check in with yourself, be comfortable, listen, move, share and just be - in togetherness with other womxn of all ages and backgrounds. There is nothing to do. Nothing to act on. Nothing to prove. Nothing to give or take. Nothing to compare. 

 

When I host a circle I generally hold on to the following structure while tuning into the energetics and needs of the group/evening. 

 

Opening of the circle/theme

Sharing round

Soft Movement Meditation

Theme aligned practice 

Journaling

Closing of the circle

 

Womxn naturally carry each other, weaving a supporting web of safety, encouragement and understanding. We share more than we often think or realize, whether that is life experiences, insecurities, triumphs or visions.

 

You may expect to leave the circle with an open expanded heart, warm, rested and fulfilled. 

 

Next edition (NL): 

Lieve vrouwen,

 

Op 24 oktober organiseren we weer een vrouwencirkel. Tijdens deze avond creëren we een fijne, veilige plek waarin ruimte is om te delen, te ontladen, te inspireren en op te laden. We begeleiden je om verbinding te maken met je buik en hart, je innerlijke wijsheid. De oeroude kracht van de vrouwencirkel ondersteunt hierbij. 

 

Het thema van deze vrouwencirkel is: ‘loslaten en verstillen’

 

De herfstperiode is een mooi moment om oude patronen en ballast los te laten, naar binnen te keren en op te laden voor een nieuwe cyclus. Maar ook om stil te staan en te vieren waar je gegroeid bent sinds de lente. Daarom staan de thema’s ‘loslaten en verstillen’ deze vrouwencirkel centraal. We zingen helende mantra’s, doen een ‘sharing’, mediteren en gaan bewegen op gevoel en muziek. Zo kom je in een flow zodat je los kunt laten wat je niet meer dient en energie kunt opdoen voor heling en vernieuwing. De verbindende oeroude kracht van de vrouwencirkel, ondersteunt hierbij.

 

De avond vindt plaats in Ruimte aan Zee en wordt begeleid door Veerle Luiting van Leadhership School en Rosien van Cann-Hinke. We zijn dankbaar voor de prachtige, muzikale begeleiding van Sarah Sounds. Zij zal ook een paar van haar eigen nummers voor ons spelen. Kortom, een avond om te genieten van klank en samenzijn! 

 

Over ons

 

Veerle ondersteunt vrouwen in het werken met de kracht van hun vrouwelijke cyclus en lichaamsbewustzijn. Ze organiseert workshops over de menstruele cyclus als kompas en geeft 1:1 cyclus coaching. Daarnaast host ze regelmatig vrouwencirkels met een thema dat is afgestemd op de seizoenen en de astrologische kalender. 

 

FB: @Leadhership.school

website: www.leadhershipschool.com

contact: veerle@leadhershipschool.com

 

Rosien heeft een achtergrond in (verander)communicatie en storytelling. Daarnaast vindt ze het leuk mensen te coachen bij persoonlijke verandertrajecten waarbij ze NLP, Reiki en lichaamswerk (o.a. yoga en ademhaling) inzet om hierbij te ondersteunen. Ze heeft veel gedaan op het gebied van spiritualiteit en lichaamswerk en heeft ervaren hoe waardevol dit is bij het vinden van balans in je leven, voor je gezondheid en het verkrijgen van inzicht in je zielsmissie. Ze vindt het leuk om anderen met haar ervaringen te inspireren en nóg leuker om een ieder die dit ‘magische’ werk doen een platform te bieden zodat een groot publiek kennis kan maken met hen en hun mooie werk!  

 

contact: rosien@vancann.nl

 

Sarah Sounds geeft ceremoniële concerten en begeleidt zangcirkels. Met haar muziek en aanwezigheid creëert ze een krachtige, veilige ruimte om te zakken en zijn. Haar songs en vrije klanken nemen je mee op reis naar binnen, naar de diepere lagen. Daar waar we voelen, herinneren, weten. Haar debuutalbum verscheen eind 2019. Naast muzikante is Sarah ook doula in opleiding. Als Wonders of Life Doula ondersteunt zij (aanstaande) ouders in de periode voor, tijdens en na de geboorte.

 

website: www.sarahsounds.nl 

FB: www.facebook.com/sarahssounds

Doula FB: www.facebook.com/wondersoflifedoula

 

Praktische informatie

 

Datum: Zaterdag 24 oktober

 

Tijd: van 19:30 tot 21:30

 

Locatie: Ruimte aan Zee, Keizerstraat 40B, Scheveningen

 

Programma

 

* Opening van de cirkel 

* Meditatie

* 1e Mantra 

* Sharing

* 2e Mantra 

* Dans

* 3e Mantra 

* Afsluiting cirkel

 

Wat neem je mee? 

 

Lekker comfortabele kleding waar je vrij in kan bewegen en een paar warme sokken voor de zekerheid. Er zijn kussentjes, matjes en dekentjes beschikbaar. Thee en snacks worden verzorgd.

 

Als je wil mag je ook een voorwerp meenemen voor op het altaar. Iets uit de natuur, een mooie steen, misschien heb je edelstenen of een sieraad dat je graag met je meebrengt. 

 

 

Aanmelden & Betaling

 

Na aanmelding via een mailtje naar veerle@leadhershipschool.com ontvang je een tikkie. Na betaling is je ticket gereserveerd. Het ticket bedraagt €30,- 

 

 

Corona maatregelen

 

We zorgen dat er voldoende afstand gehouden kan worden. Verder vragen we je in goede gezondheid te komen en thuis te blijven bij corona-gerelateerde klachten.

 

 

Vrouwencirkels

 

Lieve vrouw, je bent heel welkom in de cirkel. Misschien ben je al eens eerder naar een vrouwencirkel geweest, misschien is dit je eerste keer. In een cirkel komen we samen in gelijkheid, vertrouwen en zonder oordeel. Het is ontzettend krachtig om even bewust te verbinden met jezelf in samenzijn met andere vrouwen. Dit kan misschien spannend zijn voor de eerste keer, maar ervaring leert dat de eerste vrouwencirkel voor velen een gevoel van thuiskomen is. Andere vrouwen zijn niet eng, oordelen niet, horen je, dragen je en delen je ervaringen. In hun hart of in hun eigen levens. 

 

Omdat de cirkel een veilige ruimte is, die zorgvuldig wordt voorbereid en begeleid, vragen we je om goed na te gaan of je voor jezelf ook de ruimte vrij kan houden die avond. Een cirkel wordt namelijk gevormd door de vrouwen die deelnemen. Mocht je onverhoopt toch niet kunnen, is een vriendin/zus/moeder/tante/kennis of collega welkom in jouw plaats. 

 

We kijken er erg naar uit om je te ontmoeten,

 

Mocht je van te voren nog vragen hebben stuur ons dan gerust een berichtje via veerle@leadhershipschool.com. 

 

 

Warme groeten,

Rosien, Sarah & Veerle

If you're interested in joining an upcoming circle please register through this form: